January 12, 2012

Hímes- vs. nőstojáshistóriák

Drága véreim! Egy olyan világban élünk, ahol a tojások szabadon házasodhatnak!
A helyzet tűrhetetlen és a téma igenis napirenden kéne, hogy legyen, tárgyalása kétségeket kizáróan nem ismer halasztást.

Hogy miról van szó?
Nos...

Előszöris ott vannak a hímes tojások. Hímestojás. Egyértelmű, hogy férjezett egyénról van szó. Ugyanakkor, ha belegondolunk, feltevődik a kérdés, hogy -ezekben az időben- a hímestojás maga nő, avagy egy másik hím, mert ezesetben bocsáttassék meg, de törvénytelenséget követnek el hazánkban!

S ugyanez áll fenn a nőstojásoknál.(Mert ugye ha van hímestojás, akkor ugyanbiza van NŐSTOJÁS is.) Tehát vagy-vagy.

A harmadik, botrányosabb szempont rávilágít arra az eshetőségre, hogy a hímestojásnak még van egy rezervahímje(avagy nője-nem tudok, érthető voltam-e...), netán a nőstojásnak egy rezervanője- szóval ezene esetekben a felek hogyan tudnak a naiv, gyanútlan élettársuk szemébe nézni-vagy mégjobb-egyáltalán hogyan tudnak reggelente ránézni a saját tükörtojásukra???  Mer ugyanbiza, némely országokban a házasságtörés büntetendő! S emiatt hány meg hány megtört tojás kerül az enyészet(emésztés) martalékává, többek meg jóllehet, inkébb csak olajra lépnek...s ott aztán meg is pörkölődnek rendesen, csak oda ne égjenek.

Persze, a Föld lakosságának fele a tojásait a lába között hordja, s elfelejtik, hogy ők is a tyúkanyó seggéből jöttek ki, ezért is hangoztatják sokan mégis, hogy a tojás lett előbb, nem pedig a tyúk.

Jézusmária, majd'elfelejtettem megemlíteni a hímnőstojásokat. Na, azok is aztán még valamik! (újabb vitatárgy, hogy akkor mégis mik??!!) (mégrosszabb a helyzet, ha himlős-hímnőstojásokról van szó...jajistenmegamenccs...tiszta szalmonella)

Na de, a végén még meg leszek itt dobálva tojásokkal.

Megyek is megenni a tükörtojásaimat.

Ádásbíkássíg!

2 comments:

  1. "Imagine a million lunatics wandering the streets mumbling to themselves. Write it all down and put it on the web. Congratulations, you've just created the blogosphere."

    My two pennies.

    ReplyDelete
  2. Why thank you very much-and beware the lunatics, ha!

    ReplyDelete