October 10, 2011

hétfő deles, velejes

Na kérem szépen, tisztelt olvasóság(Hanna, lopom a kifejezésedet, khösziii Lovasisan), mi sem lehetne szebb indítása egy hétnek, mint egy tüneményes hétfő. Olyannyira hétfő, hogy fél pofám folyik, értsd szemem-orrom csurog, a másikkal nem látok(hihetetlen mód, a másik orrommal sem...) és nem szaglok. És valami hapci is ki akar tüsszenteni belőlem valami lényeges információt, amelyről úgy gondolja: jobb kint, mint bent! A mai reggel, ugyanakkor- az értelmetlen és nemlétező kifejezések reggele is, mint ahogyan az előbbiekben ez nyilvánosságra került. Kérem szépen. Nincs ezzel semmi baj.
Ha még nem említettem volna itt a blogon(úúristen..), biza megkezdődött az egyetem. Első hét jellemzése röviden: lóti-futi. Ide-oda-vissza, satöbbi, avagy kháosz a köbön. No de ez már csak ilyen, bele kell ám törődni az élet efféle egyenetlenkedéseibe. Persze az órarend se kutya, derült égből villámcsapásként kerül be egy-egy, és a fenéért se tudnám rendszerezni a már eltervezettnek széthullt szilánkjait. Fájó, hogy a gitárórákkal is zsonglőrködnöm kell: amely időpont egyik héten jó, na az most teljesen rossz. Továbbá, 50 kroki egymásutáni megrajzolása szégyentelenül kerget ki a világból, sőt az egész naprendszerből egyaránt. Ez még csak a kezdet ugyebár, és hol van még a vég, no de lesz ez még így se.
Most pedig valami teljesen más: volt a napokban(szombaton) Quimby koncert Váradon. A lemezminőség jelző pedig jóformán lealázó kifejezés lenne a show-ra nézve, eszméletlen amit leműveltek; benne volt apai-anyai, meg az egész rokonság is! :D Ellenben hiába is keresnék az eseményről megnyerő fotókat a neten: nincs. Vagy csak én vagyok a béna, hogy egyfeszt csak a bamba partyoradea-s képekbe botlok? Igazán, egy normális koncertfotót sem exponáltak magáról az együttesről, csak úgy-felszeletelve, borzasztó szögekből lekapva a zenészeket, meg azért a közönségről is lehetett volna több is. Azért remélem, találok majd egyéb, magánemberek által készített kockákat is, melyeken érződik az a bizonyos.
Most akkor nem is szaporítom tovább a szót meg a létösszegzést. Anyukám csinált befőttet s reménykedem, lesz még világ jövőre, mert még aaannyi minden kell történjen-létösszegeznivaló is!
Nahátakkor. Szépséges jó napot.

No comments:

Post a Comment