February 13, 2013

Workshopping

Animációs workshopon üldögélek ezen a héten.
Jelenleg is, 10től vagyunk elvileg, gyakorlatilag meg 3an vettek magukon erőt, hogy bejöjjenek időre. Kicsit zavaró ez, de most istenem, én utálok késni (és módfelett nagy tiszteletlenségre vall, ha valaki nem érzi szükségét annak, hogy ránézzen az órájára, és ne szarjon a másik fejére ezügyben-de persze ez már másik téma és nem ide tartozik).
Tehát BusHo animációs workshop.
A csapat 3féle adag ember összegyúrt masszája: vagyunk mi, a PKE-sok, vannak Sapientiások(Kolozsvár) és jöttek budapesti fiatalok is.
A két főkolompos, aki vezeti nevezetesen Patrovits Tamás és Balázs Zoltán (bár BZ egyelőre nem sűrjén mutogatta magát a helyszínen, de még csak szerda van, és vasárnapig vagyunk itt).
Két témakörben lehet gondolkozni animáció ötlet ügyében: az egyik az özönvíz a másik pedig a körhinta.
Az én agyam elég érdekesen működik: alapértelmezettnek veszi a metaforákat és a szimbolikus gondolkodást, mivel -amíg a többi résztvevő ötletét és asszociációit nem ismertem- meg sem fordult a fejemben a Noés sztori. Mint özönvíz. Ellenben mindenféle egyéb elvont marhaság átfutott a buksimon.
Végülis egy vörösszemű nyuzsmi-nyúl lesz a főszereplő, a megtestesült flegma személyiségjegyeit hordozva magán. Erről majd később még szólok. (jha, s ez az özönvíz ügyében lesz megvalósítva)

Amúgy ma lesz néhány animációval foglalkozó program-gyorstalpalónk, s mindenki eldöntheti magának, hogy melyik a számára a legmegfelelőbb, melyikkel lehet a legcélzottabban kivitelezni a tervet. (Már persze azok, akik még nem kezdték el a megvalósitást)

Kapunk naponta háromszori eledelt is, a reggelin inkább a nem-váradiak vesznek részt, ám ebédnél s vacsoránál nagyjából mindenki részt vesz. Itt a Johnny Gold koli ebédlőjében.

Elég fáradt vagyok, egész nap itt vagyunk, de ez már személyes fájdalom, mivel amúgy vakáció lenne s nem kicsit nyomott le a szesszió. De ez van, majd egyszer megtérül. Ma sokáig fogok maradni, egész késő estig, hogy haladjak én is a cuccokkal.

Egyelőre ennyit irok informálásjelleggel.
Hell.
Ow.



1 comment:

  1. megjegyezném : a reggelin inkább a nem váradiak vesznek részt - hez hogy ilyen nem volt Zsuzsi.te honnan veszed?:))

    ReplyDelete