August 1, 2014

Augusztus, anarchia, reformok

Augusztus elseje van, már a nyár derekától is fennebb léptünk és asszem, hogy még mindig nagyjából félálomban töltöttem az eddigi meleg hónapokat. Egy zsáknyi eseményt tudok már a hátam mögött, de valahogy mégsem vettem a fáradságot, hogy teljes egészében percepcionáljam őket. Merthogy ez valóban fáradságot igényel. Leülni és számot vetni magammal meg azzal, hog ymi az, ami hasznos és mi az, amit csak rámkentek az évek - hát koncentrációt igényel. 
Az én egoszisztémám meg túlon-túlbolydult ahhoz, hogy csitulni tudjon. Egyszerűen csak minden bűntudat nélkül lazítani, elengedni madzagokat és nem túráztatni a motort: ez a pótlandó hiánycikk. Persze mindig ott lázadozik az anarchista bennem, hogy sose legyen semmi se jó, amit épp csinálok, hogy mindig másfelé menjek, hogy mindig menjek valamerre, mikor nem is arra lenne szükségem. Hanem csak ücsörögni és épp azt élvezni, ami van. Nem másnak a szófosását magamra kenegetve, hanem csak a saját impresszióim szerint működni. 
Most meg elvették a melegvizet. Ami ilyen dögfülledtségben még elvileg nem is lenne baj, de azért jéghideg vízben sincs kedvem hidratálódni, a fazékban melengetett folyadék procedúrája meg olyan macerás. Na, nem is tudom hogyan fogok így tovább élni. :)
Mindenesetre most ez van. Okosabbat nem tudok írni, majd ha eszembe jut; dehát nem is kell mindig okos üzeneteket hátrahagyni. (Ugye, Lovasi?)

Ez a fotó még Pádison készült. Ja nem, mert alatta, a Bogában.


No comments:

Post a Comment